Aktuellt

Lilla Teaterns föreställningsverksamhet pausas t.o.m. 31.1.2021. Orsaken till detta är begränsningarna för offentliga evenemang och den allmänna osäkerheten kring pandemins utveckling.

Vi är i kontakt med alla som köpt och bokat biljetter till föreställningar under ovannämnda period, så vänligen vänta på mera info från oss! 

Lilla Teaterns infonummer 09 394 0371 betjänar må-fr kl. 10-16 och Helsingfors Stadsteaters kundtjänst 09 394 022 må-fr kl. 9-17.30. Biljettkassan på Första linjen är tyvärr stängd tillsvidare.

Staycation med succémusikalen Once

Koppla av med en oförglömlig staycation med succémusikalen Once och en övernattning på högklassiga Marski by Scandic. Hotellpaketet inkluderar två biljetter på bästa platser till musikalen Once, övernattning på Marski by Scandic (Classic-rum) samt ett glas mousserande vin i baren innan föreställningen och frukostbuffé dagen efter. Pris från 198 €/natt för två personer och från 136 € för enkelrum. Bokning direkt via Marski by Scandic.

Lillan och Nudge är en oslagbar kombination

Nudge, som är Lillans granne på Georgsgatan, förespråkar hållbarhet och gott humör. Deras 10-årsjubelium sammanfaller dessutom med vårt 80-årsjubileum. När du visar din teaterbiljett får du -20% på en normalprissatt produkt hos Nudge fram till slutet av januari. I deras ljuvliga sortiment finns allt från mode för män och kvinnor till naturkosmetika och gåvoidéer. Jubileumserbjudandet gäller i affären under perioden 26.10.2020–30.1.2021.

Paavo Westerberg debuterar som regissör på Lillan

Lilla Teaterns vårpremiär blir Simon Stephens hyllade pjäs Den besynnerliga händelsen med hunden om natten, baserad på Mark Haddons prisbelönta roman från 2003. Föreställningen får sin premiär den 4 mars 2021 i regi av Lillan-debuterande Paavo Westerberg med Alexander Wendelin i huvudrollen som den 15-årige, specialbegåvade Christopher som besitter ett unikt och inspirerande perspektiv på världen och tillvaron. Läs mer om föreställningen här