Aktuellt

Nyskriven musikal sökes!

Var är de stora nordiska musikalerna? Det frågar vi oss i det samnordiska projektet Den nordiska rösten och vi på Lilla Teatern, som projektets huvudman i Finland, ska under de kommande två åren vaska fram guldkorn ur den nordiska musikalpotentialen. Vi efterlyser nu musikalidéer genom open call! Läs mer här

Vi inhiberar vårens alla föreställningar pga osäkerheten kring pandemins utveckling. 

Vi är i kontakt med alla som köpt och bokat biljetter till föreställningar under ovannämnda period, så vänligen vänta på mera info från oss! 

Lilla Teaterns infonummer 09 394 0371 betjänar må-fr kl. 10-16 och Helsingfors Stadsteaters kundtjänst 09 394 022 må-fr kl. 9-16. Biljettkassan på Första linjen är tyvärr stängd tillsvidare.

Biljettsläpp för Anna Takanens Sörjen som blev 23.3!

Sörjen som blev är en personlig familjeberättelse om tre generationer. Det handlar om sorg, språklöshet och om att vara barn till ett krigsbarn. ” Det tar fyra generationer innan ett krig går ur en familj. Jag är den tredje generationen” Anna Takanen.

Författaren, skådespelaren och regissören Anna Takanen står själv på scenen och berättar sin egen historia. Det kommer att bli personligt, gripande och tankeväckande.

Föreställningen är ett samarbete mellan Riksteatern och Östgötateatern i Sverige och Lilla Teatern. Premiär hos oss på Lillan 1.9.2021. OBS! Sörjen som blev spelar endast en månad, därefter blir det Sverigeturné (en slutsåld sådan).