Liput ja lahjakortit

LIPUNMYYNTI 

Helsingin Kaupunginteatterin puhelinpalvelu: 09 3940 22, ma-pe klo 9-17.

Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälä, Ensi linja 2, on avoinna ma-pe klo 12-17. Huom! Lippumyymälä on suljettu 18.5.-28.7

Lippuja Lillanin esityksiin myydään myös Lilla Teaternin lämpiössä tuntia ennen esitystä.  

Lippu.fi: Voit ostaa lippuja Lippu.fin kautta, joko lippu.fi-verkkokaupasta tai suoraan Lippu.fi jälleenmyyjiltä.  Lippu:fi:stä lippuja ostettaessa lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu.

Yritys-ja ryhmämyynti: Lillan@lillateatern.fi. Lähettämällä sähköpostia tähän osoitteeseen voit tehdä ja muokata ryhmävarauksia (väh. 10 henkilöä), varata tilausnäytäntöjä sekä Lillanin tunnelmallisen teatterisalin omaan käyttöösi.  

Huomioithan, että paikat liikuntarajoitteisille varataan suoraan Helsingin Kaupunginteatterin omasta lipunmyynnistä numerosta 09 3940 22 (ma-pe 9-16). Avustajan lippu on maksuton (varaukset teatterin omasta lipunmyynnistä).

ALENNUSRYHMÄT 

Alennukset ovat voimassa esityksissä maanantaista torstaihin (ei koske ensi-iltoja). Perjantai-, lauantai- ja sunnuntaiesityksissä kaikki liput ovat peruslipun hintaisia. Lastenlippujen hintoihin, lämpiöesityksiin, stand up -klubeille eikä joihinkin vierailuihin myönnetä alennuksia.

Perheteatteriesityksissä lastenliput myös viikonloppuisin. Vammaisen asiakkaan avustajan alennuslippu on voimassa kaikissa esityksissä.

Alennukset peruslipuista:

 • eläkeläiset: 3 €:n alennus/lippu
 • koululaiset ja opiskelijat: -50% peruslipun hinnasta
 • min 20 hengen ryhmälle 2 € alennus/lippu, sis. 1 ilmaisen lipun
 • min 30 hengen ryhmälle 3 € alennus/lippu, sis. 1 ilmaisen lipun
 • min 100 hengen ryhmälle 4 € alennus/lippu, sis. 2 ilmaista lippua
 • lastenlippu: alle 17-vuotiaille

Vammaisen asiakkaan avustajan lippu

Avustajan lippu on maksuton (varaukset teatterin omasta lipunmyynnistä).

Teatterialan liput

Teatterialan lippuja voi ostaa ja varata teatterin omasta lipunmyynnistä voimassa olevaa teatterialan korttia vastaan saman päivän esityksiin. Lippujen hinta puhenäytelmiin on 15€/kpl ja musikaaleihin 25€/kpl. Max. 2 lippua/esitys.

LAHJAKORTTI 

Lilla Teaternin / Helsingin Kaupunginteatterin lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä valitsemallasi summalla.  

Voit valita kahden lahjakorttityypin väliltä: 

 1. Verkkokaupan lahjakortti: osta verkosta – käytä verkossa. Verkkokaupan lahjakortti ostetaan verkkokaupasta, tulostetaan itse ja se käy maksuvälineenä vain lippu.fin verkkokaupassa.
 1. Fyysinen lahjakortti: Tämä on se perinteinen, teatterilipun näköinen lahjakortti, joka käy maksuvälineenä ostettaessa lippuja esityksiin Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälässä (Ensi linja 2) sekä Lippupisteen myyntipisteissä.  Tämän lahjakortin voit ostaa Lippu.fi myyntipisteistä. Huom! R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakortilla. 

MAKSUTAVAT 

Käteinen, laskutus, pankkikortti, Visa Electron, luottokortit Visa, Eurocard, OK, Mastercard, Diners Club sekä HKT:n että Lippupisteen lahjakortit.

Kulttuuriedut:

 • ePassi
 • SmartumPay
 • Edenred-kortti
 • Edenred-virikeseteli
 • Tyky+-seteli
 • Smartum-seteli

Huom! Kulttuuriedut edellyttävät henkilökohtaista asiointia. Helsingin Kaupunginteatterissa kulttuurieduilla voi ostaa lippuja esityksiin (ei lahjakorttia).

Voit ostaa itsellesi lipun EPassilla, Smartumilla tai Edenredillä Lippu.fin Kulttuurietulippukaupasta.

MYÖHÄSTYMINEN NÄYTÖKSESTÄ 

Saavuthan ajoissa paikalle, näytökset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet päästetään saliin vasta väliajalla. 

NÄYTÄNNÖN PERUMINEN 

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Teatteri on silloin yhteydessä lipun ostaneeseen asiakkaaseen, ja lipun hinta hyvitetään. Teatteri ei korvaa lippujen toimituskuluja, laskutuslisiä eikä muita peruuntumisesta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja. 

Huolehdithan lippujen ostohetkellä, että yhteystietosi (matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat ajan tasalla mahdollisen peruutusviestin vastaanottamiseksi!